Ето кои са те  Някои зодии често сънуват пророчески сънища,

...
Ето кои са те  Някои зодии често сънуват пророчески сънища,
Коментари Харесай

4 зодии, които наистина имат пророчески сънища

Ето кои са те 

Някои зодии постоянно сънуват оракулски сънища, които предизвестяват за разнообразни положителни и не толкоз събития. Така са разпоредили звездите. Кой от зодиакалния кръг има дарбата да предсказва бъдещето? 

1. Близнаци

Неоспоримо е, че Близнаците имат мощно развито шесто възприятие – на някакво интуитивно равнище те бързо схващат дали индивидът пред тях е добър или неприятен, може ли да се има вяра на това или не. Освен това сънищата на Близнаци са невероятни, цветни и реалистични и постоянно предсказват близкото бъдеще. Представителите на този знак притеглят шанс и могат да работят като " амулет " за своите родственици и другари.

2. Рак

Раците могат да виждат през хората. Те елементарно „ четат “ същинските претекстове и мисли на събеседниците си, не могат да бъдат излъгани благодарение на ласкателства и подправени похвали. В света на сънищата Раците се усещат в свои води. Те постоянно виждат пророчества насън. След като имат визия за събитията от бъдещето, представителите на водния знак могат да помислят по какъв начин да избегнат отрицателните последствия или най-малко да ги минимизират и да „ слагат сламки “, където е належащо.

3. Дева

Гледайки прагматичните и рационални Деви, е мъчно да се повярва, че те са дарени с неповторими интуитивни качества. Самите представители на земния знак обаче постоянно не подозират за своите гении, предпочитайки да считат, че въпросът не е в великолепно развитото им шесто възприятие, а в тяхната досетливост и дарба да плануват по пътя на логиката всичко авансово. Астролозите предлагат да се вслушвате в думите и препоръките на Девите – те в действителност могат да ви кажат по какъв начин най-добре да постъпите в даден случай.

4. Водолей

Представителите на въздушния знак елементарно биха могли да преминат кастинга за „ Битката на екстрасенсите “ - те имат толкоз мощни езотерични качества. Водолеите сънуват оракулски доста постоянно, че съвсем не се изненадват, когато събитията от съня стартират да се случват в реалност. Водолеите могат да предсказват бъдещето без подсказки от сънища - тяхната вътрешен глас е доста мощна.

Не се стряскайте от споделените интуитивно качества на изброените 4 знака на зодиака. Те могат да ви оказват помощ в изключителна обстановка, предупреждавайки ви за евнтуалната развръзка. Така елементарно ще можете да измененията тактиката и да спечелите от това.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР